Zon en maan

Je bent vrouw en schepper. Je wilt in alle rust werken aan je project: je boek, je website, een film, een theater- of muziekstuk of het ontwikkelen van een nieuw bedrijf.
dans Iets creëren vanuit je diepste ziel en inspiratie kan fantastisch zijn, opwindend. Maar een creatief proces kent ook haar uitdagingen, is een worsteling soms. Je laat immers geboren worden wat je na aan het hart ligt. Het maakt je zichtbaar, kwetsbaar ook. Je stuit wellicht op de overtuiging dat je moeite moet doen om je inspiratie te vinden en je te focussen. Of je hebt moeite om je niet mee te laten slepen door fysieke onrust, emoties, gedachten, verlangen naar contact of andere afleiding van buitenaf.
Een creatief proces wordt inspirerend als je ontdekt hoe je mee kunt werken met wat zich door jou, als instrument, wil manifesteren. Je maakt gebruik van de kosmische scheppende krachten, het vrouwelijke en het mannelijke.
Wat het proces blokkeert, zie ik niet als een obstakel dat uit de weg geruimd moet worden, maar blijkt vaak precies wat nog gezien of doorvoeld wil worden. Eenmaal bewust gemaakt blijkt het een waardevol aspect dat helemaal meegenomen kan worden in het scheppingsproces. Ook in het uiteindelijke resultaat, maar dat is natuurlijk een keuze.
orkest
Tijdens deze retraite richt ik de aandacht niet persé op het zoeken naar succes, maar neem ik je juist mee in de ego overstijgende ervaring van de geïnspireerde ruimte waar je creativiteit van nature stroomt en je oorspronkelijke intentie weer voelbaar wordt.
Dit is de basis van waaruit je vervolgens ontdekt hoe je natuurlijke zelfdiscipline én zelfzorg kunt ontwikkelen en hoe je de scheppingskracht constructief kunt inzetten voor je project.
HOE WERKT HET
Programma: je bent twee keer per dag welkom. De tijden bepalen we in overleg.
Inspirerende ochtendsessie: Hartmeditatie | ontwaken van je lichaam | adem | contact maken met je inspiratie
Middag of avondsessie: Zijnsmeditatie | tot rust brengen van lichaam | adem | ruimte voor reflecties | ruimte voor vragen
Je komt voor minimaal twee dagen, maar de duur van je retraite bepalen we in overleg. In overleg kan ook het programma worden aangepast of uitgebreid met coachsessies.
Kosten: identiek aan de kosten voor een solo retraite. Meer informatie over de tarieven vind je hier
Zodra de betaling is ontvangen, is je inschrijving definitief. Tijdens de eerste sessie bespreken we je intentie bepalen we het verdere verloop van de retraite.  Tijdens de afronding van de retraite bespreken we of en hoe je de retraite eventueel een vervolg wil geven. Mocht de retraite wegens dringende redenen en overmacht niet door kunnen gaan, dan kan in overleg een nieuwe datum worden ingepland.
Rust en natuur in Limburg  Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, wandelingen of fietsen in de natuur of een bezoekje aan de sauna, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf  Ik help je graag bij het vinden van een fijne Bed & Breakfast, hotel of een camping. Ook kan ik aanbevelingen doen voor prettige restaurants in de omgeving.
Aanmelden Heb je belangstelling? Je kunt hier contact opnemen voor meer informatie of om je aan te melden. We maken dan eerst even kennis en bespreken je vraag, het aantal dagen, het schema, de kosten, de annuleringsvoorwaarden en eventuele vragen over het verblijf.
Van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.