Zon en maan

Je bent vrouw en schepper. Je wilt in alle rust werken aan je project: je boek, je website, een film, een theater- of muziekstuk of het ontwikkelen van een nieuw bedrijf.
dans Iets creëren vanuit je diepste ziel en inspiratie kan fantastisch zijn, opwindend. Maar een creatief proces kent ook haar uitdagingen, is een worsteling soms. Je laat immers geboren worden wat je na aan het hart ligt. Het maakt je zichtbaar, kwetsbaar ook. Je stuit wellicht op de overtuiging dat je moeite moet doen om je inspiratie te vinden en je te focussen. Of je hebt moeite om je niet mee te laten slepen door fysieke onrust, emoties, gedachten, verlangen naar contact of andere afleiding van buitenaf.
Een creatief proces wordt inspirerend als je ontdekt hoe je mee kunt werken met wat zich door jou, als instrument, wil manifesteren. Je maakt gebruik van de kosmische scheppende krachten, het vrouwelijke en het mannelijke.
zon en maan
Wat het proces blokkeert, zie ik niet als een obstakel dat uit de weg geruimd moet worden, maar blijkt vaak precies wat nog gezien of doorvoeld wil worden. Eenmaal bewust gemaakt blijkt het een waardevol aspect dat helemaal meegenomen kan worden in het scheppingsproces. Ook in het uiteindelijke resultaat, maar dat is natuurlijk een keuze.
orkest
Tijdens deze retraite ondersteun ik niet je zoeken naar comfort of succes, maar neem ik je juist mee in de ego overstijgende ervaring van de geïnspireerde ruimte waar je creativiteit van nature stroomt en je oorspronkelijke intentie weer voelbaar wordt.
Dit is de basis van waaruit je vervolgens ontdekt hoe je natuurlijke zelfdiscipline én zelfzorg kunt ontwikkelen en hoe je de scheppingskracht constructief kunt inzetten voor je project.
Wil je een retraite boeken?
Lees hier hoe het werkt.

potloden

Reacties gesloten