ZAKELIJKE PARTNERS

business meetingAls je samen een bedrijf runt heeft ieder van jullie maar een doel; het bedrijf te laten floreren. Hoe je dit voor ogen hebt kan echter nogal eens verschillen.
De verschillen in onderliggende waarden die jullie visie kleur geven en jullie gedrag beïnvloeden, kunnen in de onderstroom voor wrijving zorgen en in het ergste geval escaleren.
Een krachtig partnerschap is gelijkwaardig en complementair. Je wordt je bewust van deze verschillen en weet ze te steeds beter te waarderen en in te zetten. Zo krijgt iedere partner zijn/haar plaats in het geheel en wordt gewaardeerd op ‘dat andere’ dat iedere partner mee neemt.
Aanleiding voor het aanvragen van een retraite
We willen gezamenlijk een nieuw initiatief in het leven roepen en we delen de noodzaak om elkaar eerst eens goed leren kennen.
We werken al een enige tijd samen en willen een volgende stap maken. We weten nog niet welke kant we op zullen gaan.
De samenstelling van ons team is veranderd en we lopen met elkaar soms vast.
Wacht niet te lang met het uitreiken naar inspiratie en professionele begeleiding. De samenwerking wordt nogal eens met veel moeite volgehouden. Of het wordt beëindigd, zonder gebruik te maken van het groeipotentieel dat fricties of stagnaties impliciet in zich draagt.
Privéretraite voor maximaal drie personen
Tijdens deze retraite zijn jullie de enige deelnemers, het aanbod wordt helemaal afgestemd op jullie vraag. Tijdens een eerste kennismaking en intake bespreken we jullie huidige situatie, de coachvraag en doe ik een voorstel voor de inhoud van de retraite. De duur en intensiteit van de relatie retraite bepalen we in onderling overleg.
Iedere vraag is welkom.
Je leert om gezamenlijk een geïnspireerde werkhouding te beoefenen en de verschillen in drijfveren, waarden en werkhouding boven tafel te krijgen. Ieders kracht wordt expliciet gemaakt. Irritaties worden in een veilige context besproken. Valkuilen worden geïdentificeerd en opgepakt voor persoonlijke ontwikkeling. Jullie krijgen tevens handvatten aangereikt om de samenwerking te versterken en inspirerende dialogen te creëren. Jullie brengen de vragen die jullie er toe hebben gebracht om met elkaar tijd te nemen om stil te staan en de diepte in te gaan.
Hoe werkt het?
Nadat we in overleg het aantal uren en de datum hebben bepaald ontvangen jullie een factuur. Zodra deze is voldaan, is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt dan het intakeformulier. Tot zes weken voor aanvang van de retraite kunnen jullie kosteloos annuleren. Mocht de retraite wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan kan hiervoor in overleg een nieuwe datum worden ingepland.
Werkwijze
Gesprekken | geleide meditatie | lichaamsgerichte oefeningen | visualisaties | integrale visie op communicatie | verkennen van jullie holon/systeem | verkennen van waarden. Ik werk met eenvoudige maar diepgaande ervaringsgerichte oefeningen, waarmee je ook na afloop verder kunt oefenen. Deze helpen om in het drukke bestaan focus te houden.
Waardentest
Weten door welke waarden en drijfveren ieder wordt bewogen geeft enorm veel  inzicht in de achterliggende dynamiek. Het doen van een waarde- en verandertest voorafgaand aan de retraite behoort tot de mogelijkheden.
Locatie: Maria Hoop, Limburg
Kosten: het tarief is identiek aan zakelijke coaching. Klik hier voor meer informatie.
Rust en ruimte in Limburg  Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, wandelingen in de natuur of een bezoekje aan de sauna, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf  Ik help jullie graag bij het vinden van een fijne Bed & Breakfast, hotel of een camping. Kijk hier voor tips voor overnachtingen. Ook kan ik aanbevelingen doen voor prettige restaurants in de omgeving.
samen eten
Geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.

Reacties zijn gesloten.