Solo retraite voor vrouwen

NU OOK ONLINE
In je dagelijks leven van denken, hebben en doen neem je vaak weinig ruimte om gewoon te zijn. Maar juist in het rusten in zijn ontspan je diep en komt de vreugde en liefde vrij waar je, al dan niet bewust, naar op zoek bent.
Tijdens de retraite leer je te rusten in Zijn; de oorspronkelijke, stralende aard van alles, dus ook van jou. Zijn is niet te bereiken door inspanning, maar is wel te ervaren als je afweer naar de werkelijkheid en beelden over jezelf los laat. Zijn is open, tijdloos, stil, levendig en inherent vreugdevol. Het is als de zon; altijd aanwezig en stralend. Het is nooit je bezit.
vrouw op rots
Als je rust in Zijn gaat het licht aan en je hart open. In die openheid kun je zien wat de werkelijkheid is, van het leven, van jou zelf, en van wat jij ervaart als een probleem. Eenvoud komt naar voren. Het opent en verheldert en maakt je inherente wijsheid wakker. Het is bovendien heel levendig en creatief.
Tijdens een retraite neem je letterlijk afstand van je dagelijkse patroon vanfeminine buddha leven. Om hier werkelijk ruimte aan te geven, laat je alles wat jou in je dagelijks leven bezet houdt, even achter.
Je neemt je toevlucht tot de stilte en sacrale studie. Zo geef je ruimte aan het oorspronkelijke, opdat het je gebruikelijke afweer kan doorschijnen.
De zon kan door de wolken breken. De stilte kan zich laten horen. Je geest kan tot rust komen. Je hart kan weer bloeien. En je ontdekt dat, wat je zocht, al zo blijkt te zijn.
Je leert te stoppen met zoeken en denken dat het allemaal anders moet dan het gaat. Je opent je voor wat nu al waar is. Alles wordt welkom geheten.
HOE WERKT HET
Programma: het aantal sessies en de tijden bepalen we in overleg. Je ontvangt een dag programma, dat structuur geeft gedurende je retraite.
prayer-Hoe en wat: ik begeleid je bij Zijnsmeditaties, Hartmeditaties, visualisaties, healing sessie, coachsessie.
De duur van je retraite en het aantal sessies per dag bepalen we in overleg, afhankelijk van jouw behoefte en mijn mogelijkheden. In overleg kan het programma ter plekke ook worden aangepast of uitgebreid. Mocht de retraite wegens dringende redenen en overmacht niet door kunnen gaan, dan kan in overleg nieuwe data worden ingepland.
Zodra de betaling is ontvangen, is je inschrijving definitief. Tijdens de eerste sessie bespreken we je intentie en bepalen we het verdere verloop van de retraite.  Tijdens de afronding van de retraite bespreken we of en hoe je de retraite eventueel een vervolg wilt geven.
Een online is ook mogelijk. Boek een online retraite vanuit je eigen huis of accommodatie. Je krijgt dan bij aanvang van de retraite een dagprogramma aangereikt.
 
Rust en natuur in Limburg  Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, je wandeling of fietstochtje in de natuur of een bezoekje aan de sauna, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf  Kijk hier voor tips voor een sfeervolle bed & breakfast, hotel of trekkershut. 
Aanmelden Heb je belangstelling? Je kunt hier contact opnemen voor meer informatie of om je aan te melden. We maken dan eerst even kennis ( gratis zoom gesprekje) en bespreken de aanleiding, je vraag, het aantal dagen, het schema, de kosten, de annuleringsvoorwaarden en eventuele vragen over het verblijf.
Van harte welkom!

 

 

Reacties zijn gesloten.