Solo retraite

NU OOK ONLINE
In je dagelijks leven van denken, hebben en doen neem je vaak weinig ruimte om gewoon te zijn. Maar juist in het rusten in zijn ontspan je diep en komt de vreugde vrij waar je zo naar op zoek bent.
Tijdens de retraite leer je te rusten in Zijn; de oorspronkelijke, stralende aard van alles, dus ook van jou. Zijn is niet te bereiken door inspanning, maar is wel te ervaren als je afweer naar de werkelijkheid en beelden over jezelf los laat. Zijn is open, tijdloos, stil, levendig en inherent vreugdevol. Het is als de zon; altijd aanwezig en stralend. Het is nooit je bezit.
vrouw op rots
Als je rust in Zijn gaat het licht aan en je hart open. In die openheid kun je zien wat de werkelijkheid is, van het leven, van jou zelf, en van wat jij ervaart als een probleem. Eenvoud komt naar voren. Het opent en verheldert en maakt je inherente wijsheid wakker. Het is bovendien heel levendig en creatief.
De soloretraite biedt een inspirerende bedding voor je stiltedagen.
Programma
Je bent twee keer per dag welkom. De tijden bepalen we in overleg.
Inspirerende ochtendsessie: Hartmeditatie | ontwaken van je lichaam | adem | contact maken met je inspiratie
Evaluerende middag of avondsessie: Zijnsmeditatie | tot rust brengen van lichaam | adem | ruimte voor reflecties | ruimte voor vragen
Indicatie kosten: € 230, -, voor twee dagen, exclusief btw 21 %
De duur van je retraite bepalen we in overleg.
In overleg kan het programma worden aangepast of uitgebreid met coachsessies.
Alternatieven
  1. Kom samen met een vriendin. Jullie ontvangen ieder 20 % korting op de retraite kosten. Bij drie personen 30% korting.
  2. Online is ook mogelijk. Boek een online retraite vanuit je eigen huis of accommodatie.
40 plus vrouw in natuur
Je leert te stoppen met zoeken en denken dat het allemaal anders moet dan het gaat. Je opent je voor wat nu al waar is. Alles wordt welkom geheten.

Hoe werkt het…

 

Reacties gesloten