Women who keep the balance in the world

Women who keep the balance in the world’ is een nieuw aanbod voor vrouwen die het verlangen voelen om een instrument voor vrede te zijn, een lichtbaken, te midden van mondiale uitdagingen en crises.
Nu de wereld op haar grondvesten trilt en alle oude structuren uiteen vallen, kiezen wij bewust voor een standvastige oriëntatie op wat niet verloren kan gaan. En openen we ons voor inspiratie, leiding en transformatie, ten behoeve van een samenleving die waarachtig ‘samen leeft’.
elegante buddhaWe leggen het leven in handen van Het Grote Hart en openen verder in vrouwelijkheid en volwassenheid. Zo kunnen we een lichtbaken zijn, dat bijdraagt aan de broodnodige balans in de wereld.
Ieder moment dat je je toe wendt naar het Grote Hart, merk je dat je er van uit ging dat je weg was van huis. De gewoonte om op zoek te gaan naar ‘thuis’ en je zekerheden en vervulling elders te zoeken, buiten je of binnen, creëert een sensatie van isolement, of leegte en versterkt de sensatie van gemis. In deze vrouwengroep oefen je, samen met andere vrouwen, om in het huis van het Hart te leven. Ook in je dagelijks leven. Behalve ontwaken in het Grote Hart ligt de aandacht bij de ontwikkeling van vrouwen en het vrouwelijke, belicht vanuit een integraal perspectief. Vrouwen ontwikkelen zich immers anders dan mannen. In het gezelschap zijn van vrouwen is hier een wezenlijk onderdeel van. Evenals het cultiveren van ‘a culture of touch’, waarbij aanraken en massage vanzelfsprekend onderdeel wordt van het dagelijks leven.
vrouwen lachen
Binnen de groep is dus ook ruimte voor individueel werk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht en support die uitgaat van het werken in een groep. Zowel actuele wereldthema’s, als lokale en persoonlijke vrouwenthema’s zijn vanzelfsprekend onderdeel van de inhoud.
Terwijl de wereld steeds verder uiteen lijkt te vallen, blijven wij in verbinding.
Pijn en verwarring die in relatie zijn ontstaan kunnen op diep niveau helen als het in contact waar mag zijn. Het is ontroerend en verrijkend om aanwezig te zijn als een groepsgenoot zich opent in relatie, patronen gaat doorzien, pijn durft te doorvoelen en weer tevoorschijn komt als een ongeschonden mens. Er is vaak zoveel herkenning. Niemand bestaat immers op zichzelf, we zijn diep met elkaar verbonden. Het is verrijkend als je zelf werkt, en ook als je aanwezig bent bij de begeleiding van je groepsgenoten.
Hoe zien deze dagen er uit?
De werkvormen zijn Hartmeditatie, visualisaties, leven gevende ademoefeningen, licht lichaamswerk, dans, dromen, tekenen, onderzoek naar waarden, waarderend onderzoek en dialoog. We maken ook gebruik van transformerend gebed/meditaties en rituelen. We worden vanzelfsprekend ondersteund in onze missie door de natuur en de stilte op deze locatie. Er is voldoende ruimte om in de natuur te zijn.
prayer-
Iedere vrouw is welkom om bij de incheck ronde vragen en zorgen omtrent de huidige ( steeds veranderende) persoonlijke en collectieve crises in te brengen. Vragen worden met een wakkere en liefdevolle blik onderzocht en zijn de insteek voor de beoefening van de dag. Je wordt hierin door mij begeleid en maakt ook gebruik van de feedback van de andere vrouwen.
Ieder heeft haar unieke weg, niemand gaat je voor. Maar als je in de groep om je heen kijkt zie je dat ook anderen deze weg willen gaan. Dit verheugt, verbindt, verzacht, daagt uit en roept compassie op voor jezelf en voor de ander.
Praktische informatie
Data: 13-16 april 2023
Voor wie: deze workshop is open voor vrouwen van alle leeftijden die al wat aan bewustzijnswerk hebben gedaan. Heb je niet eerder met mij gewerkt? Dan maken we vooraf eerst even kennis.
Locatie: Centrum Savita, in de heuvels van Winterberg, Duitsland
Kosten programma € 410-.
Residentiekosten:  € 150,-. Deze kosten zijn op basis van vol pension met een eigen kamer met douche en toilet.
Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de aanvangsdatum. Tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt. Daarna is geen restitutie meer mogelijk.
Maximale groepsgrootte: 8
Vervoer: heb je geen auto? Ik breng je graag in contact met andere deelneemsters, wellicht kun je samen reizen.
Heb je belangstelling? Klik hier voor aanmelden of contact.
Voel je de impuls om deel te nemen? Je bent heel welkom!
Klik dan hier voor de contact pagina of bel me 0615900247.
Ik kijk erg uit naar deze groep.
Hartegroet, Domi

 

Reacties zijn gesloten.