Eendaagse training ‘Luisteren naar het holon van de relatie’

co createIedere relatie waar je deel van uit maakt, privé of zakelijk, is een levend organisme dat wordt gevormd door jou en de andere deelnemende partners. De relatie zelf omvat en beïnvloedt eveneens ieder van jullie. Het holon van deze relatie kan bloeien, opdrogen, levend aanvoelen of weg kwijnen. Het kan door jullie gekoesterd worden en gevoed, maar ook verwaarloosd of bedreigd.
Iedere relatie maakt tevens deel uit van groter geheel; levende organismen, zoals een gezin, een groep, een organisatie, een land, werelddeel, de wereld.
VOOR WIE?
Deze workshop is bedoeld voor jou als je snel wil ontdekken waar het niet stroomt in de relatie, wat jouw aandeel hier in is en wat de relatie van jou en je partner nodig heeft.
Deze training is bedoeld voor ieder soort relatie: je bent welkom met een familie lid, met vrienden, je partner of je zakelijke partner.
                                                                                 …had ik dit maar jaren geleden ontdekt. Mijn huwelijk had zo anders kunnen zijn…”
“Dit is zo’n nieuw perspectief op relaties! Het heeft mijn benadering veranderd als relatietherapeut…”
                                                                                                                                                                                                                        – deelnemers
WAT DOEN WE?
Wat doen we? In deze training leer je bewust contact te maken met je relatie als een levend organisme, het holon. Je leert luisteren naar het appél en je zult merken dat je luisterende aandacht alleen al iets in beweging brengt. Je bent je niet langer alleen bewust van jouw gezichtspunt, maar opent je naar een meer omvattend inzicht in wat werkt en wat niet werkt. Hierdoor raak je vanzelf geïnspireerd om voorbij je eigen belang te kijken en aan te gaan wat nodig is om de relatie recht te doen en te laten bloeien.
Je leert ook hoe je kunt communiceren vanuit het holon principe. Dit gaat samen met een sfeer van vertrouwen, transparantie en je kwetsbaar durven opstellen.
Na een introductie op dit thema ga je, samen met de andere deelnemers, het holon perspectief ervaren. We werken zowel plenair, in kleine groepjes als in tweetallen. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen.
NA AFLOOP VAN DE TRAINING:
 • heb je doorzien en doorvoeld wat jij doet in je relatie en wat wel en niet werkt
 • weet je precies wat je volgende stap is
 • heb je je volgende stap ervaren en geoefend
Tijden:
 • 9.45 ontvangst met koffie/thee
 • 10.00  aanvang workshop
 • 12.30-13.30 lunchpauze
 • 16.00 einde workshop
 
PRAKTISCHE INFORMATIE:
 • Deze workshop wordt op verschillende plaatsen in Nederland en België georganiseerd.
 • Kosten voor deze eendaagse is € 110,- inclusief btw voor particulieren, of exclusief btw 21% voor ZZPers. Als de organisatie betaald zijn de kosten € 175,- p.p. exclusief btw 21%.
 • Inclusief thee, sapjes en een heerlijke vegetarische lunch.
 • Op deze activiteit zijn de algemene voorwaarden van kracht.
 • Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk.
 
 VOOR PARTNERS
Het is ook mogelijk om samen met je partner een privé afspraak te maken. De duur is dan een dagdeel. Deze korte training is een uitstekende ingang voor verdere begeleiding. Het legt precies de vinger op die plekken die aandacht vragen. Je kunt hier een sessie aanvragen.
Bellen kan ook 0615900247

Reacties zijn gesloten.