Gastenboek

gastenboek met bloemen
* Marjolijn Brussaard, CEO hoger beroepsonderwijs: ‘Het is bijzonder om weer een stukje van deze weg met jou te lopen. Je kende me van een eerder traject, maar er zaten echt veel jaren tussen. De begeleiding bij jou voelt veilig, je stelt rustig vragen en laat het zijn als het moet zijn. Heel knap hoe je uitdaagt zonder uit te dagen. Dat werkt voor mij. Evenals meditatie bij de start en voelen en zien wat er opkomt.’
* Kitman Cheung, psycholoog: ‘De begeleiding die ik van je heb gekregen heb ik als enorm warm en inspirerend ervaren. Ik heb me vanaf het eerste moment veilig gevoeld en erg gehoord en gezien. Ik vond het fijn hoe je me altijd met warmte aansprak, ook als je me een spiegel voorhield. Ik heb mij nooit geproblematiseerd gevoeld. Ik verliet elke sessie juist met energie; je hebt echt mijn veerkracht en autonomie aangesproken en ik voel me enorm gesterkt. Het traject dat ik heb gevolgd, voelt voor mij als de beste investering die ik heb gedaan in mezelf. Ik heb een hele mooie ontwikkeling door mogen maken en ik kan met zekerheid zeggen dat ik er heel anders bij zit dan aan het begin van het traject.’
* Top! Erg inspirerend! Haar warme persoonlijkheid en waardevolle feedback hebben er echt voor gezorgd dat ik belangrijke stappen in mijn ontwikkeling als relatiebegeleider heb kunnen zetten.
* Zeer kundige coach en docent.
* Wat ik waardeer in haar begeleiding: met deskundigheid en een heldere en verfijnde (gevoels) waarneming weet ze me heel precies te spiegelen op mijn patronen (op verschillende lagen). Ze laat me mijn ontwikkelstappen zien en met humor en lichtheid nodig ze me steeds weer uit tot een nieuwsgierige houding en een ruimer perspectief.
* Een warme, lieve vrouw met heel veel ervaring. Ze heeft heel veel gegeven.
* Wow, Domi is een voorbeeld. Wat een fantastische docent, coach en inspirator.
* Duidelijk en kordaat, wat mij ontzettend aanspreekt. Snel de vinger op de zere plek met compassie.
*  Zeer fijn en inspirerend.
* Met een enorme helderheid, deskundigheid en ook humor helpt Domi mij om mijn eigen waarheid te ontdekken en te realiseren van  waaruit ik wil leven en werken. Tijdens de coachingssessies en retraites verheldert zij met precisie op welke manieren ik daar van weg beweeg en nodigt ze mij anderzijds uit tot een ruimer perspectief.
* Een prettige supervisor. Domi heeft duidelijk veel ervaring en kennis, die ze met ons deelde. Ik heb haar  ervaren als een krachtige begeleider, heeft snel de vinger op de zere plek.
* Ik heb veel aan Domi gehad. Mijn thema was verdieping en focus; ik heb hierin mede door haar een enorme groei doorgemaakt.
* Domi heeft het bijzondere talent om het Zijn, en gelukkig te zijn, door te geven aan anderen.
* Wij liepen helemaal vast in onze relatie. Dankzij jouw begeleiding is er zoveel veranderd. Het is een verschil van dag en nacht!

Reacties zijn gesloten.