Gastenboek

gastenboek met bloemen
* Top! Erg inspirerend! Haar warme persoonlijkheid en waardevolle feedback hebben er echt voor gezorgd dat ik belangrijke stappen in mijn ontwikkeling als relatiebegeleider heb kunnen zetten.
* Zeer kundige coach en docent.
*Wat ik waardeer in haar begeleiding: met deskundigheid en een heldere en verfijnde (gevoels) waarneming weet ze me heel precies te spiegelen op mijn patronen (op verschillende lagen). Ze laat me mijn ontwikkelstappen zien en met humor en lichtheid nodig ze me steeds weer uit tot een nieuwsgierige houding en een ruimer perspectief.
* Een warme, lieve vrouw met heel veel ervaring. Ze heeft heel veel gegeven.
* Wow, Domi is een voorbeeld. Wat een fantastische docent, coach en inspirator.
* Duidelijk en kordaat, wat mij ontzettend aanspreekt. Snel de vinger op de zere plek met compassie.
*  Zeer fijn en inspirerend.
* Met een enorme helderheid, deskundigheid en ook humor helpt Domi mij om mijn eigen waarheid te ontdekken en te realiseren van  waaruit ik wil leven en werken. Tijdens de coachingssessies en retraites verheldert zij met precisie op welke manieren ik daar van weg beweeg en nodigt ze mij anderzijds uit tot een ruimer perspectief.
* Een prettige supervisor. Domi heeft duidelijk veel ervaring en kennis, die ze met ons deelde. Ik heb haar  ervaren als een krachtige begeleider, heeft snel de vinger op de zere plek.
* Ik heb veel aan Domi gehad. Mijn thema was verdieping en focus; ik heb hierin mede door haar een enorme groei doorgemaakt.
* Domi heeft het bijzondere talent om het Zijn, en gelukkig te zijn, door te geven aan anderen.
*Wij liepen helemaal vast in onze relatie. Door haar begeleiding is er zoveel veranderd. Het is een verschil van dag en nacht!

Reacties gesloten