De Liefde uitnodigen

“De Geliefde komt niet onuitgenodigd. Er moet om gevraagd worden, bewust verwacht en met heldere intentie welkom geheten”. Daphne Rose Kingma
Je bent single, je hebt geen relatie en je verlangt naar de liefde. Hoewel je misschien al een tijdje zoekt, ben je nog steeds alleen. Je vraagt je af: hoe vind ik die partner die werkelijk bij me past?
Je voelt de pijn van het gemis. Of misschien sluit je je er juist voor af en doe je net alsof er niets aan de hand is. Langzamerhand ga je merken dat je jezelf heimelijk afwijst, twijfelt aan je verlangen en je afvraagt of het er voor jou eigenlijk wel in zit. Je gaat jezelf misschien zien als iemand voor wie het kennelijk niet bestemd is. Een gevoel van eenzaamheid of wanhoop kan toe slaan. Je bent geneigd om het op te geven.
vrouw alleen
Waar is liefde?
Liefde is onze oorsprong. Het is wie en wat je bent. Het zoeken naar liefde is een ontkenning van waar liefde te vinden is. Juist door er naar te zoeken overtuig je jezelf er, bewust of onbewust, steeds van dat het er nog niet is, dat het elders te vinden is. Liefde is echter niet te vinden door het te zoeken. Wel kun je nieuwsgierig worden naar hoe je jezelf belemmert en hoe je je weer kunt openen.
Het is de Geliefde waar je naar op zoek bent. En die vind je in je eigen hart.
Meer lezen?
Dit traject biedt je de sleutels tot het vinden van liefde en het aantrekken van een nieuwe levenspartner.
Wat vraagt dit van jou? Om je te kunnen openen voor een nieuwe partner is het van belang dat er transformatie plaats vindt van je levenshouding. Je leert ook oude, beperkende beeld en over jezelf in de ogen te kijken en achter je te laten, inclusief beelden over vrouw zijn. Je herstelt het contact met de oorspronkelijke kracht en je ontdekt waar jij staat ten aanzien van jouw persoonlijke evolutie. Je wilt immers met een partner zijn die echt bij je past. Ook oude pijn over vorige relaties heeft soms nog ruimte nodig om verwerkt te worden. Zo kan je hart zich weer openen en ontstaat ruimte voor een volgende stap in je ontwikkeling. Paradoxaal genoeg kan de liefde van je leven dan plotseling op je stoep staan. Dan kan een relatie aanvangen vanuit spirituele wakkerte en emotionele volwassenheid, gebaseerd op in relatie zijn met een open hart, ‘no matter what.’
Ervaringen
Aanbod op maat
De begeleiding (retraite of (online) sessies) begint met een intakegesprek. Hierin worden al je vragen besproken, je patronen en je positieve uitdagingen ten aanzien van het aantrekken van een nieuwe levenspartner. Op basis hiervan ontwikkel ik een aanbod, vanuit een integrale visie en afgestemd op jouw ontwikkeling en uitdagingen.
De duur en vorm wordt in overleg samengesteld.
Werkwijze
Gesprekken, meditatie, concrete oefeningen, lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties.
Rust en ruimte in Limburg  Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, fijne wandelingen of een bezoekje aan de sauna, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf  Ik help je graag bij het vinden van een fijne bed & breakfast, hotel of een camping. Ook kan ik aanbevelingen doen van leuke restaurants in de omgeving.
Heb je belangstelling? Bel me of stuur me even een berichtje en ik neem snel contact met je op. Contact

Reacties zijn gesloten.