Waarom zijn zoveel vrouwen single?

 

“Ik ben al jaren single.” Er klinkt iets nonchalants door in haar stem, terwijl ze haar grote bril wat steviger op haar neus duwt. De andere deelnemers aan de workshop luisteren geïnteresseerd. “Mensen zijn weleens verbaasd en vertellen me dat ik te leuk ben om alleen te zijn. Dat is complimenteus, maar het heeft in mijn beleving niet zoveel te maken met het feit dat ik zonder partner leef. Ik weet dat mannen me aantrekkelijk vinden. Ik heb ook niet het gevoel dat er iets mis met me is of dat ik me niet zou kunnen binden. Bovendien zijn er zoveel mooie interessante vrouwen die hun gelijke nog niet hebben gevonden. Met deze vrouwen heb ik trouwens gouden tijden. Goede gesprekken, mooie creaties voor de wereld, Ik heb een kwalitatief goed leven. Ik werk wel veel, maar dat doe ik ook graag. Maar ik vraag me wel eens af: waarom kan hier geen man bij?”
“Voor mannen en vrouwen die een ego overstijgend leven kiezen, is het doel van een partnerrelatie om elkaar liefdevol uit te dagen, dit om hun ego te overstijgen en in afstemming te leven met hun oorspronkelijk Zelf en hun werkelijke levensdoel.”
Verder lezen
Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.