Hoe werkt het…

Tijdens je retraite in Maria Hoop in Limburg zijn er geen andere deelnemers, het aanbod wordt helemaal afgestemd op jouw/jullie vraag. In het eerste kennismakingsgesprek bespreken we je huidige situatie en de relatievraag. De duur en intensiteit van de relatie retraite bepalen we in onderling overleg.
Nadat we in overleg het aantal uren en de datum hebben bepaald stuur ik de factuur. Zodra deze is voldaan, is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt dan het intakeformulier. Op basis van je/jullie antwoorden doe ik een voorstel voor de inhoud van de retraite. Deze kan tijdens de eerste sessie nog worden bijgesteld, in overleg.
Tot zes weken voor aanvang van de retraite kun je kosteloos annuleren. Mocht de retraite wegens overmacht niet door kunnen gaan, dan kan in overleg een nieuwe datum worden ingepland.
Tijdens de afronding van de retraite bespreken we op welke manier de retraite een vervolg kan krijgen, indien nodig en gewenst.
 

winter-landscape-

Kosten  Relatie retraites zijn intensives. Het tarief voor een relatieretraite is om die reden identiek aan relatiebegeleiding en afhankelijk van je inkomen. Klik hier voor meer informatie.
Rust en natuur in Limburg  Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, wandelingen in de natuur of een bezoekje aan de sauna, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf  Ik help jullie graag bij het vinden van een fijne Bed & Breakfast, hotel of een camping. Ook kan ik aanbevelingen doen voor prettige restaurants in de omgeving.

samen eten

Hoe verder?
Heb je belangstelling? Je kunt hier contact opnemen voor meer informatie of om je aan te melden. We maken dan eerst even kennis en bespreken je vraag, het aantal dagen, het schema, de kosten, de annuleringsvoorwaarden en eventuele vragen over het verblijf.
Kijk voor meer specifieke informatie met betrekking tot een retraite op de desbetreffende pagina.
Van harte welkom!

Reacties gesloten