Hoe werkt het…

Tijdens je retraite in Maria Hoop in Limburg zijn er geen andere deelnemers, het aanbod wordt helemaal afgestemd op jullie vraag.
Tijdens de eerste kennismakingsgesprek bespreken we jullie huidige situatie en de relatievraag. De duur en intensiteit van de relatie retraite bepalen we in onderling overleg. Tijdens de retraite wordt er veel nieuws aangeleerd en ook veel aangeraakt. Het boeken van ten minste één vervolgsessie is dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van de retraite.
Mocht de retraite wegens dringende redenen en overmacht niet door kunnen gaan, dan kan in overleg een nieuwe datum worden ingepland.
Deze retraites zijn intensives, waarbij er alle ruimte is om de diepte in te gaan. Het tarief voor een relatieretraite is om die reden identiek aan relatiebegeleiding en afhankelijk van je inkomen. Klik hier voor meer informatie.
Nadat we in overleg het aantal uren en data hebben bepaald stuur ik de factuur en de annuleringsvoorwaarden. Zodra de betaling is ontvangen, is jullie inschrijving definitief. Je ontvangt dan het intakeformulier.
Tijdens de eerste sessie bespreken we de antwoorden en doe ik een voorstel voor de inhoud van de retraite. Tijdens de afronding van de retraite bepalen we de datum voor de vervolgsessie.
De duinen van Castricum
winter-landscape-Rust en natuur in Limburg
Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, een wandeling of fietsen in de natuur, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf 
Ik help jullie graag bij het vinden van een fijne Bed & Breakfast, hotel of een trekkershut. Kijk hier voor tips voor overnachtingen. Ook kan ik aanbevelingen doen voor prettige restaurants in de omgeving.

samen eten

Hoe verder?
Heb je belangstelling? Je kunt hier contact opnemen voor meer informatie of om je aan te melden. We maken dan eerst even kennis en bespreken je vraag, het aantal dagen, het schema, de kosten, de annuleringsvoorwaarden en eventuele vragen over het verblijf.
Van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.