Zomerretraite ‘Waar is Liefde?’

Deze zomer geen retraite ivm de Coronamaatregelen.
Vreugde, liefde en contact, ieder mens is er naar op zoek. Een leven zonder lijkt een vruchteloos leven. Soms gaat geluk vanzelf. Maar als we eerlijk zijn is dat lang niet altijd het geval. We zijn gaan geloven dat we alleen in de juiste omstandigheden gelukkig kunnen zijn. Als we de juiste partner hebben, die geweldige lunch, of dat volmaakte huis. Maar wanneer die ene maar niet wil verschijnen, je midden in een scheiding zit of je hypotheek je ‘s nachts wakker houdt, hoe ‘doe’ je dan liefde? Het leven is immers niet maakbaar.
Tóch is liefde en vreugde zo dichtbij. Het is hier. Nu. Niet afhankelijk van omstandigheden. Het enige wat ons in de weg staat… zijn wij zelf.
Deze  waarheid is zo evident, dat we het voortdurend over het hoofd zien. Zoals je je eigen ogen niet direct kunt zien, alleen in spiegelbeeld of op foto’s, zo lijkt liefde met een hoofdletter ook niet direct te ervaren. Het lijkt alsof we het moeten zoeken. Maar hoewel jij je ogen niet kunt zien, kun je het zien wel ervaren. Zo is het precies met Liefde.
Waar je werkelijk naar zoekt is de Geliefde. En die is te vinden in je eigen hart.
 meditation-
Love is something that is new, fresh, alive. It has no yesterday and no tomorrow. It is beyond the turmoil of thought. Love has nog opposite. Love has no conflict. – And love alone can transform the present madness and insanety in the world.
If you know how to love, you can do what you like, because it will solve all other problems. – J. Krisnamurti
Zoals je weet bevindt de wereld zich in een fase van transitie. De werkelijke overgang vindt echter plaats in ieder van ons, in jou en mij. Het is de overgang van een ego gestuurd bestaan naar een leven dat vanuit het hart wordt geleid. Van relaties die door emoties en gedragspatronen worden gestuurd naar een leven dat spontaan wordt geleefd vanuit je verlichte aard.

 

i am everyone

De grote transitie vindt dus plaats in jou. Je hebt de keuze om je te verzetten of mee te bewegen. Wat belemmert jou om volledig gelukkig te zijn en vanuit je hart te leven?
VOOR WIE?019
Deze retraite is bedoeld voor iedereen die het zoeken naar liefde beu is en van Harte wil leren leven. Je kunt alleen komen of samen met een vriend/in, partner of familielid. Het is voor ieder die begrijpt dat de wereld ingrijpend aan het veranderen is en dat deze transitie plaats vindt in ieder van ons.
WAT DOEN WE?
Na een introductie op dit thema ga je, samen met anderen, ervaren waar liefde werkelijk te vinden is en hoe je dit belichaamd. We mediteren plenair en doen visualisaties en lichaamswerk zoals Chi Kung. Je mag ook plaats nemen in de hot seat. Verder oefenen we in kleine groepjes en in tweetallen. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen.
WAAR
De zomerretraite wordt gehouden in Centrum Savita in de heuvels van Winterberg.
Landschap Limburg
Dag indeling HOLONS zomerretraite 4-7 juli 2019
KOSTEN
-Voor de retraite: € 415,- inclusief btw voor particulieren, exclusief btw 21% voor ZZPers. Als de organisatie betaald € 475, – exclusief btw 21%.
-Residentiekosten  € 135,-. Deze kosten zijn op basis van vol pension en een eigen kamer met douche en toilet
ANNULEREN is kosteloos mogelijk tot een maand voor de aanvangsdatum. Tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt. Daarna is geen restitutie meer mogelijk.
VERVOER
Heb je geen auto? Misschien kan je met een andere deelnemer mee rijden. Vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem rijdt ook dagelijks een bus rechtstreeks naar Winterberg. Daar wordt je opgehaald.
Heb je belangstelling? Meld je aan en ik neem snel contact met je op.
Domi

 

 

 

 

Reacties gesloten