ORGANISATIES

interconnect-2117782_1280
HOLONS werkt graag met organisaties die verder kijken dan jaarcijfers, bij wie wezenlijke aandacht voor mens, kind en samenleving hoog in het vaandel staat. HOLONS biedt met name haar diensten aan in de onderwijssector, gezondheidszorg, welzijn en de kunsten; maar in feite iedere organisatie die direct of indirect het welzijn van de samenleving dient. Uw organisatie staat open voor verandering en nieuwe perspectieven – hier bieden we optimale toegevoegde waarde.
Werken in een organisatie, van welke omvang dan ook, biedt mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen, veel te kunnen leren en bij te dragen aan een samenleving die werkt voor iedereen.
Voor veel mensen, ongeacht de plaats in de hiërarchie, speelt nog een andere behoefte een rol: de surplus van een positieve werksfeer en de mogelijkheid om samen te werken met collega’s. Ieder mens verlangt naar warme menselijke contacten, intelligente uitwisselingen en echt ontmoeten. Ook steeds meer mannen erkennen deze behoefte. We lijken echter nog maar nauwelijks te begrijpen wat de invloed is van gezonde en ongezonde interacties in organisaties. En niet altijd is het ontwikkelingspotentieel in beeld dat beschikbaar is, juist te midden van wrijving en obstructies. Wrijving en obstructies in relaties komen op het werk echter veel voor en zijn een belangrijke oorzaak van ziekteverzuim.
De trainingen en coachtrajecten van HOLONS hebben alle betrekking op de interpersoonlijke aspecten van organisaties. De coaching is gericht op transformatie van dat wat aanvankelijk negatief lijkt of vast loopt en het zichtbaar maken en het realiseren van onvermoed potentieel.
Vraag hier vrijblijvend een informatie en kennismakingsgesprek aan.

Reacties gesloten