Relatie retraite voor twee

Ga er met z’n tweeën een paar dagen tussenuit om je volle aandacht te geven aan wat je zo dierbaar is: je partnerrelatie. Raak geïnspireerd en leer hoe je de liefde vrij kunt laten stromen en samen kunt groeien.

samen onder de brug

Rusten in je verlichte aard. Tijdens deze relatie intensive herstel je het contact met je stralende, liefdevolle, oorspronkelijke aard. Vreugde, levenslust, lichtheid, humor en liefde komen weer vrij. Je leert met elkaar te rusten in aanwezig Zijn en ontdekt samen hoe je je relatie in afstemming kunt brengen met deze oorspronkelijke aard.
Niet praten of juist heel veel praten of ruziën over jullie onvrede haalt de frisheid uit de relatie, als je niet precies weet hoe je snel tot de kern kunt komen. Je ontdekt hoe je vaak in de ander zoekt wat je zelf denkt te missen en hoe het vermijden van pijnlijke gevoelens de diepte uit jullie relatie haalt. Het verdreef de liefde en dreef jullie uit elkaar.
Emotionele volwassenheid. Veel conflict ontstaat omdat je onbewust samen geschiedenis herhaalt en als een behoeftig kind of rebellerende adolescent op de ander reageert. Emotioneel volwassen leren worden is noodzakelijk als je een volwassen relatie tot bloei wilt laten komen. Hoe doe je dat?
Kwetsbaar zijn. Door op je gemak te raken met een open, kwetsbare staat van aanwezig Zijn, open je je beiden voor diepere lagen van ervaren en voor de natuurlijke stroom van geven en ontvangen. Door pijnlijke issues en gevoelens te  doorzien en doorvoelen, verliezen oude, niet constructieve mechanismen van beschuldigen en verdedigen meer en meer hun grip. Je leert met elkaar liefdevol onder ogen te zien wat aangegaan moet worden.
Door op je gemak te raken met een open, kwetsbare staat van aanwezig Zijn, open je je beiden voor diepere lagen van ervaren en voor de natuurlijke stroom van geven en ontvangen. Door pijnlijke issues en gevoelens te  doorzien en doorvoelen, verliezen oude, niet constructieve mechanismen van beschuldigen en verdedigen meer en meer hun grip. Je leert met elkaar liefdevol onder ogen te zien wat aangegaan moet worden. Maar om zoveel risico te nemen is wel voldoende basis veiligheid vereist.
Volgende evolutionaire stap van jullie relatie. Ook leer je jullie relatie te zien als een levend organisme, dat evolueert en  door jullie wordt gevormd en gevoed. De volgende ontwikkeling stap dient zich vanzelf aan. Dat kan zijn op het gebied van intimiteit, seksualiteit, spiritualiteit of communicatie.
Zo wordt een nieuwe manier van in relatie zijn werkelijk beschikbaar.
Het schip inspecteren. Om samen op volle zee uit te kunnen varen, is een gedegen schip nodig. In de begin fase onderzoeken we of de basis van jullie relatie veilig genoeg is. We bespreken welke verandering nodig is voordat je met elkaar de diepte in kunt gaan.
Tijdens deze relatie retraite word je geïnspireerd, aangeraakt, gevoed en uitgedaagd, vanuit de integrale visie op relaties.
Omdat ik werk in het hier en nu, komt dat wat werkelijk aandacht behoeft, snel op tafel.
Je leert
 • je relatie te bekrachtigen
 • je te openen voor liefde in plaats van liefde te zoeken
 • een sacrale ruimte te creëren voor een bloeiende relatie
 • instrument te zijn voor de ontvouwing van jullie relatie
 • te groeien in emotionele volwassenheid
 • verder te groeien in intimiteit, mannelijkheid, vrouwelijkheid, seksualiteit, spiritualiteit of communicatie

   

omhelzingEen geïnspireerde relatie, hoe creëer je dat?
Leer
 • het onderscheid tussen een ego gestuurde relatie en een door het Hart geleide relatie
 • hoe je beiden je beperkte blik op de werkelijkheid kunt inzien en overstijgen
 • hoe je instrument kunt zijn en de relatie zelf, het holon, kunt eren en dienen
 • de invloed van behoeften en waarden in de relatie
 • hoe je intimiteit en seksualiteit bevrijd
 • hoe je samen communiceert vanuit inspiratie
 • over de wisselwerking tussen jullie karakters (of maskers) en schaduw
 • hoe je je bevrijd van de invloed van je ouders
Aanbod op maat
De duur van de relatie retraite bepalen we in onderling overleg. Woon je niet in de buurt? Dan is een kennismaking en intake ook mogelijk per skype, voordat je samen beslist of je naar Limburg wilt komen.
Wil je liever alleen komen? Dat kan en ook in dat geval bespreken we samen de mogelijkheden.019
Werkwijze
Gesprekken, meditatie, oefeningen in tweetallen, lichaamsgerichte oefeningen en visualisaties.
OPTIES ( maar er is veel mogelijk )
Eendaagse: een volle dag of de middag en de volgende ochtend.
Tweedaagse: twee volle dagen of verdeeld over meerdere dagdelen met pauzes.
Driedaagse: een programma verdeeld over drie dagen.
Data, duur en vorm worden in overleg samengesteld.
Begeleider: Domi Lambregts
Locatie: Maria Hoop of Roermond
Kosten: tarief is identiek aan relatiebegeleiding en afhankelijk van je inkomen. Klik hier voor meer informatie.
Rust en ruimte in Limburg  Tussentijds is er voldoende ruimte voor rust, een hapje eten, fijne wandelingen of een bezoekje aan de sauna, waarbij je de schoonheid en de rust van Limburg op je in kunt laten werken.
Verblijf  Ik help je graag bij het vinden van een fijne bed & breakfast, hotel of een camping. Ook kan ik aanbevelingen doen van prettige restaurants in de omgeving.

samen eten

Je kunt hier contact opnemen voor meer informatie of om je aan te melden.

Reacties gesloten