Lesprogramma en opbouw jaartraining

Je persoonlijke en spirituele ontwikkeling in relationele context.
Deze jaartraining is gericht op de ontwikkeling van jezelf in relationele context, zowel in de groep als in je persoonlijk leven. Je leert rusten in het Hart, waarin je niet langer zoekt naar  liefde en bevestiging, maar leert rusten in zijn en leven alsof het al zo is. Van hier uit ontwikkel je vertrouwen in je intrinsieke wijsheid. Je krijg tevens een helder zicht op je eigen patronen van zoeken en vermijden, de liefdeswond en op je patronen en strategieën in relaties. Je krijgt verschillende vernieuwende visies, theorieën en methodieken aangereikt ten aanzien van relaties, in het bijzonder partnerrelaties. Je krijgt inzicht in je persoonlijke relationele thema’s en je ontwikkelingspotentieel.
Theorie en praktijk
De training biedt zowel ervaringsmatig leren als een theoretisch kader. Er zijn plenaire werkvormen, zoals lichaamsgerichte oefeningen, meditatie, visualisaties, relationele werkvormen, uitleg en bespreking van theorie en het nabespreken van het oefenen tijdens de les. Gedurende de jaartraining oefen je veelvuldig met veel verschillende relatie methodieken met medestudenten en oefencliënten. Er is een leer- en feedback systeem, dat je leerproces ondersteunt.

019

Oefenen met de aangeboden benadering
Vanaf het begin van de training raak je vertrouwd gemaakt met deze benadering van het leven en van relaties en leer je het toe te passen op al je relatie vragen en die van je mede studenten. Tijdens de gehele opleiding oefen je met medestudenten tijdens de lessen. Je brengt hier je persoonlijke relatiecasussen in. Dit kan iedere relatie betreffen in je leven: ouders en kinderen, partner, vrienden, collega’s etc.
 Lees hier over de kosten van de jaartraining

 

 

Reacties gesloten