Leeraspecten en werkwijze

Al –licht
We richten de aandacht niet primair op het verbeteren van de relatie of het aanleren van (nieuwe) vaardigheden, maar allereerst op het rusten in het hart van het bestaan. Je gaat zien dat wat je zoekt, er al is. Je keek slechts de verkeerde kant op.
Waar laten zijn wat is
Je leert om een open relatie aan te gaan met iedere ervaring die zich aan dient. Juist in het waar laten zijn van wat is, in plaats van er de strijd mee aan te gaan, ontspant het verkrampte zoeken. Het hart kan open vouwen en liefde kan binnen stromen. Er ontstaat een ruimer perspectief op wie je werkelijk bent. Gaandeweg leer je vol vertrouwen het leven met vertrouwen tegemoet te treden, hoe het zich ook aandient.
Jezelf begeleiden in je persoonlijke relaties
Je leert je eigen strategieën van zoeken en vermijden goed kennen, je relatiethema’s, de maskers die je draagt en je schaduwzijde. Tijdens de opleiding leer je jezelf te begeleiden en ontdek je dat alle antwoorden in jezelf besloten liggen.
Je wordt door ons belicht
Wij trainen en coachen studenten vanuit een open geïnteresseerde houding, vanuit doorleefde ervaring en met diepgang, humor en lichtheid. Onze benadering ervaar je aan den lijve. We leren je geen snel trucje aan. Het gaat om diepgaande inzichten en waarachtige, blijvende transformaties. En dat is soms lastig uit te drukken in taal.
Lees hier over het programma en de opbouw van de opleiding.

Reacties zijn gesloten.