INTEGRAAL LEIDERSCHAP

moon-2762111_1920
In mijn aanbod voor leiders richt ik me in het bijzonder op vrouwelijke leiders die zich willen ontwikkelen tot of als integrale leiders.
Integraal leiderschap kenmerkt zich door een onorthodoxe kijk op het leven. Het is een opkomend type leiderschap dat goed in staat is om te luisteren naar wat de complexe wereld nu van ons vraagt. Vrouwelijke leiders die worden aangestuurd door integrale waarden, begrijpen dat ieder systeem – een mens, een relatie, een team, een organisatie, een wereld,- een dynamisch systeem is dat evolueert naar steeds grotere complexiteit.  Ze zijn goed in staat om complexe dynamische systemen te overzien en de essentie te zien wat speelt. Ze zijn in staat tot onconventionele ingrepen en persoonlijk-belangen overstijgend  handelen. Ze handelen waar nodig en laten de tijd voor hen werken als de situatie dat van hen vraagt.
Ze zijn bereid de rol te spelen die de situatie van ze vraagt, onder voorwaarde dat die rol hen past en streven naar synergie, waarin hun specifiek bijdrage wordt aangereikt in samenhang met de bijdrage van anderen.

Reacties gesloten