Inschrijven

Wanneer je je geïnspireerd voelt om deel te nemen aan de jaaropleiding Integrale Relaties kun je je aanmelden. Na een kennismakingsgesprek of deelname aan de introductieworkshop wordt besloten of je kunt deel nemen. De inschrijving is definitief als de betaling is overgemaakt.
Inschrijving is in eerste instantie alleen geldig voor dit basisjaar. Deze is los te volgen. Tijdens de eindevaluatie van deze opleiding kun je besluiten tot het volgen van de vakopleiding. Dit kan echter alleen met instemming van de kerndocent.
Je kunt je aanmelden voor de jaaropleiding door het contactformulier in te vullen op onze website. De inschrijving is definitief als we het contactformulier hebben ontvangen, het intakegesprek heeft plaatsgevonden of hebt deelgenomen aan de introductieworkshop en het lesgeld is ontvangen.
Contactformulier
Annuleren
Annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor de geplande startdatum van de opleiding. Wel is hiervoor een bedrag aan annuleringskosten verschuldigd ter grootte van 10% van de overeengekomen cursusprijs (deelname- en verblijfskosten) met een minimum van € 25, – Bij annulering binnen 30 dagen voor de geplande startdatum van de cursus is de contractant het volledige cursusgeld (deelname- en verblijfskosten) verschuldigd.

Reacties zijn gesloten.