DOMI LAMBREGTS

Sinds 1991 inspireer en begeleid ik met heel veel plezier leiders en vernieuwers, professionele opvoeders en onderwijzers, musici en dansers, filmmakers en vredeswerkers, coaches en trainers, ouders, paren en singles om te leven en werken vanuit eenheidsbewustzijn en de wereld te verrijken met waarachtigheid, wijsheid, openheid en ieders unieke talenten.
In 2017 heb ik de levendigheid van Amsterdam verruild voor de stilte en de natuur van Limburg. Hier ontstond spontaan ‘het retraite huis’, waarmee ik gebruik van de stilte die hier vanzelfsprekend aanwezig is. Tijdens kleinschalige retraites in een intieme sfeer begeleid ik in alle rust, waarbij de diepte van Zijn en een integraal spectrum van ontwikkeling nog vollediger kan worden aangesproken.
Van nature heb ik een scherp oog voor hoe mensen zich los denken van gewoon Zijn en zo isolement creëren. Ik heb eveneens een heldere antenne voor interacties; ik voel snel aan wat zich af speelt, zowel in mensen als tussen mensen onderling. Ik zie niet alleen wat mist, maar ook wat mogelijk is en in beweging gezet kan worden. Ik begeleid en train vanuit eenheidsbewustzijn en inclusiviteit en laat het potentieel tot ontvouwing komen. Ik leg snel mijn vinger op de wond en blijft tegelijkertijd heel nabij.
Ik laat mensen waarachtige transformaties ervaren van een ego gestuurde levenshouding, dat zoekende is naar bevestiging en vervulling en dus uit gaat van tekort, naar een open, raakbare levenshouding, rustend in het grote Hart, dat de vervulling al in zich draagt. Hierdoor kan het leven vol worden aangegaan. Dit verandert niet alleen diepgaand het leven van degene die ik begeleid of train, maar heeft tevens een transformerende invloed op de directe omgeving (partner, kinderen, cliënten, team, dierbaren).
Ik heb van jongs af aan een grote liefde voor kinderen, mensen en de kunsten. Bij aanvang van mijn loopbaan bestudeerde ik ontwikkelingspsychologie vanuit zowel conventionele als onconventionele invalshoeken. Ik werkte ruim tien jaar met kinderen in verschillende settings en functies. Daarna breidde ik mijn aandacht uit naar de ontwikkeling van volwassenen. Ik startte als energetisch therapeut en volgde vele trainingen en beroepsopleidingen tot therapeut en coach, waaronder de vakopleiding Zijnsgeoriënteerde therapie en coaching (bij de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht). Als gepassioneerd zoeker naar waarheid zocht ik ook mijn weg bij verschillende leraren en scholen op het gebied van spiritualiteit en tijdloze wijsheid. Ik ging in de leer bij Advaita en Boeddhistische leraren en verloor uiteindelijk mijn hart aan de Bron zelf. In mijn benadering verbind ik mijn ervaring op het gebied van westerse diepte-psychologie en spirituele wijsheid.
In 1999 kwam ik in aanraking met de Integrale visie op het menselijk leven, God en het universum, ontwikkeld door Ken Wilber. Dit bracht voor mij veel samen en bood een helder en inspirerend kader en kompas voor vragen ten aanzien persoonlijke, interpersoonlijke en collectieve ontwikkeling in het licht van eenheidsbewustzijn. Ik volgde recent de specialistische training ‘compassionate conversations’, een nieuwe, integrale benadering van communiceren, ontwikkeld door o.a. Diane Musho Hamilton.
Sinds 2006 ben ik als docent en supervisor verbonden aan het landelijk instituut de ‘Alba Academie, voor leiderschap en coaching’. Ik heb tien jaar lang studenten opgeleid tot professionele coach. Momenteel bied ik een specialistische training voor leiders in organisaties:  Spiral Dynamics Integral.
Ik ben geaccrediteerd NOBCO/EMCC Coach en als docent geregistreerd bij het CRKBO.
Als auteur voor het digitale magazine Pioniers schrijf ik over relaties vanuit eenheidsbewustzijn en een integrale visie.
Tevens ben ik onbezoldigd bestuurder (voorzitter) van de Stichting Center for Human Emergence NL
Lees hier hoe mensen mijn begeleiding ervaren.

Reacties gesloten