DOMI LAMBREGTS

Domi Lambregts begeleidt bijna 30 jaar professionals, teams, leiders, paren en ouders bij vragen rond (persoonlijk) leiderschap, relatie, communicatie en samenwerking. Zij heeft van nature een scherp oog voor hoe mensen zich los denken van gewoon Zijn en zo isolement creëren. Ze heeft eveneens een heldere antenne voor wat zich afspeelt in interacties; ze voelt snel aan wat zich af speelt, zowel in mensen als tussen mensen onderling. Ze ziet niet alleen wat mist, ze ziet ook wat mogelijk is en anders kan. Ze begeleidt en traint vanuit eenheidsbewustzijn en inclusiviteit en ziet daardoor snel het potentieel. Ze legt bovendien verrassend snel haar vinger op de wond en blijft tegelijkertijd heel nabij.
Domi weet mensen de waarachtige transformatie te laten ervaren van een ego gestuurde levenshouding, dat zoekende is naar bevestiging en vervulling en dus uit gaat van tekort, naar een open, raakbare levenshouding, rustend in het hart, dat de vervulling al in zich draagt. Hierdoor kan het leven vol worden aangegaan. Dit verandert niet alleen diepgaand het leven van degene die ze begeleidt of traint, maar heeft tevens een transformerende invloed op de directe omgeving (partner, kinderen, cliënten, team, dierbaren).
Domi heeft van jongs af aan een grote liefde voor kinderen, mensen en de kunsten. Bij aanvang van haar loopbaan bestudeerde zij ontwikkelingspsychologie vanuit zowel conventionele als onconventionele invalshoeken. Ze werkte ruim tien jaar met kinderen in verschillende settings en functies. Daarna breidde ze haar aandacht uit naar de ontwikkeling van volwassenen. Ze startte als energetisch therapeut en volgde vele trainingen en beroepsopleidingen tot therapeut en coach, waaronder de vakopleiding Zijnsgeoriënteerde therapie en coaching. Als gepassioneerd zoeker naar waarheid zocht ze ook haar weg bij verschillende leraren en scholen op het gebied van spiritualiteit en tijdloze wijsheid, zowel bij boeddhistische als niet boeddhistische leraren. In haar benadering verbindt ze haar ervaring op het gebied van de westerse diepte psychologie en spirituele wijsheid.
In 1999 ontdekte ze de Integrale Theorie. Dit bracht voor haar veel samen en bood een helder en inspirerend kader en kompas voor vragen ten aanzien persoonlijke, interpersoonlijke en collectieve ontwikkeling in het licht van eenheidsbewustzijn.
Sinds 2006 is ze als docent en supervisor verbonden aan het landelijk instituut de ‘Alba Academie, voor leiderschap en coaching’. Hier geeft ze nu de specialistische training Spiral Dynamics Integral.
Ze is vaste auteur voor het digitale magazine Pioniers en schrijft over relaties vanuit eenheidsbewustzijn.
Lees hier hoe mensen haar begeleiding ervaren.

Reacties gesloten