DOMI LAMBREGTS

Ik begeleid sinds zo’n 30 jaar professionals, teams, leiders, paren en ouders bij vragen rond (persoonlijk) leiderschap, relatie, communicatie en samenwerking. Ik heb van nature een scherp oog voor hoe mensen zich los denken van gewoon Zijn en zo isolement creëren. Ik heb eveneens een heldere antenne voor wat zich afspeelt in interacties; ik voel snel aan wat zich af speelt, zowel in mensen als tussen mensen onderling. Ik zie niet alleen wat mist, maar ook wat mogelijk is en in beweging gezet kan worden. Ik begeleid en train vanuit eenheidsbewustzijn en inclusiviteit en zie daardoor snel het potentieel. Ik leg snel mijn vinger op de wond en blijft tegelijkertijd heel nabij.
Ik laat mensen waarachtige transformaties ervaren van een ego gestuurde levenshouding, dat zoekende is naar bevestiging en vervulling en dus uit gaat van tekort, naar een open, raakbare levenshouding, rustend in het hart, dat de vervulling al in zich draagt. Hierdoor kan het leven vol worden aangegaan. Dit verandert niet alleen diepgaand het leven van degene die ze begeleidt of traint, maar heeft tevens een transformerende invloed op de directe omgeving (partner, kinderen, cliënten, team, dierbaren).
Ik heb van jongs af aan een grote liefde voor kinderen, mensen en de kunsten. Bij aanvang van mijn loopbaan bestudeerde ik ontwikkelingspsychologie vanuit zowel conventionele als onconventionele invalshoeken. Ik werkte ruim tien jaar met kinderen in verschillende settings en functies. Daarna breidde ik mijn aandacht uit naar de ontwikkeling van volwassenen. Ik startte als energetisch therapeut en volgde vele trainingen en beroepsopleidingen tot therapeut en coach, waaronder de vakopleiding Zijnsgeoriënteerde therapie en coaching. Als gepassioneerd zoeker naar waarheid zocht ik ook mijn weg bij verschillende leraren en scholen op het gebied van spiritualiteit en tijdloze wijsheid. Ik ging in de leer bij Advaita en Boeddhistische leraren en vond uiteindelijk mijn weg bij de Bron zelf. In mijn benadering verbind ik mijn ervaring op het gebied van westerse diepte-psychologie en spirituele wijsheid.
In 1999 ontdekte ik de Integrale Psychologie. Dit bracht voor mij veel samen en bood een helder en inspirerend kader en kompas voor vragen ten aanzien persoonlijke, interpersoonlijke en collectieve ontwikkeling in het licht van eenheidsbewustzijn.
Sinds 2006 ben ik als docent en supervisor verbonden aan het landelijk instituut de ‘Alba Academie, voor leiderschap en coaching’. Hier bied ik nu de specialistische training Spiral Dynamics Integral.
Ook ben ik als docent geregistreerd bij het CRKBO.
Ik ben auteur voor het digitale magazine Pioniers en schrijf over relaties vanuit eenheidsbewustzijn en een integrale visie.
Lees hier hoe mensen mijn begeleiding ervaren.

Reacties gesloten