Consultancy voor organisaties

U bent een kleine organisatie en u zet zich in voor welzijn, onderwijs, zorg, ecologie, duurzaamheid, de rechten van mensen, vrede in de wereld of u dient de wereld met kunst en cultuur. U heeft het beste voor met al uw medewerkers, ongeacht vanuit welke laag in de organisatie ze dienstbaar zijn.
Ook in uw organisatie zijn er soms spanningen in de samenwerking die aandacht vragen. Het is immers een kunst om een gezamenlijke opdracht te vervullen, terwijl er zoveel speelt onder de waterlijn. Niets doen leidt zelden tot vruchtbare samenwerking. Om te weten wat wijsheid is en juist handelen, is soms professionele ondersteuning nodig.
Vanuit mijn persoonlijke ervaring, professionele expertise en ‘lessons learned’ kijk ik graag samen met u naar wat er speelt. Ik leg snel de vinger op de zere plek en in het advies gesprek laat ik u zien waar de schoen wringt en welke mogelijkheden er zijn. Desgewenst kijk ik samen met u hoe de gewenste veranderingen succesvol doorgevoerd kunnen worden en, nog belangrijker, eigen gemaakt en geborgd.
Contact

Reacties gesloten