Bijscholingsdag voor leidinggevenden in organisaties

HOLONS biedt inspirerende bijscholingsdagen voor professionele managers, HR adviseurs en coaches  die zich verder willen bekwamen in het stimuleren en begeleiden van bloeiende interacties in organisaties.
Samen met anderen
Leren doe je niet alleen. Samen leren inspireert enorm! Op deze bijscholingsdagen leer je samen met vakgenoten hoe je je wijs en kundig kunt verhouden tot complexe relationele issues in de organisatie waar jij leiding geeft.
Integraal/evolutionair
Je weet intuïtief of hebt ervaren dat je meer bent dan het geïsoleerde ik waar je je gewoonlijk mee identificeert. Je bent op zoek naar een leerplek vanuit een niet-duale benadering: het Zijns aspect. Je zoekt scholing en inspiratie die zich tevens richt op de emotionele en sociale ontwikkeling, zowel van jou als van de mensen die jij begeleidt: het evolutionaire aspect.
Instrument
Als coach ben jij zelf het instrument. Je wilt leren je af te stemmen op dat wat al vrij is, waardoor je wijsheid onmiddellijk beschikbaar wordt. Dit leer je vervolgens weer aan je cliënten. Jouw bewustzijn heeft grote invloed op wat er kan ontstaan. Als jij je ontwikkelt, dien je hiermee je clientèle optimaal. Je leert op vele lagen waar te nemen en er mee te werken, waardoor je snel tot de kern leert door te dringen. Je zelfvertrouwen groeit.
Jouw persoonlijke kleur
Je leert om echt vanuit je persoonlijke inspiratie en ‘kleur’ te werken , waarmee je jouw expertise kunt aanreiken.
Spiegel
Je krijgt een spiegel aangereikt, waardoor je juist dat wat je geneigd bent te vermijden, zoals onzekerheid, emotionele geraaktheid, projecties of minder gewenste aspecten van jezelf (je schaduw), liefdevol en eerlijk aan te kijken. Zo leer je de Boeddha kwaliteit te herkennen in alles wat je eerder af wees. Zowel in jou als in de ander.
Wijsheid
In deze integrale benadering wordt je wijsheid wakker, waardoor je ook werkelijk concrete antwoorden krijgt op de vragen die je inbrengt. Je volgende stap is helder als je weer terug keert naar je werksituatie. Je weet hoe te handelen en je vertrouwt weer dat je het kan.
Het leerklimaat is warm en open. Ieder wordt uitgenodigd om zich lerend op te stellen, openlijk fouten te maken en  kwetsbaar op te stellen.
Een bijscholingsdag wordt in groepsverband aangeboden in een kleine persoonlijke setting. De grootte van een groep is maximaal zes. Voor ieder is een uur beschikbaar voor het inbrengen van actuele casuïstiek.
Eenmalige deelname is mogelijk. Je kunt ook boeken voor een aantal bijeenkomsten.
PRAKTISCH
Datum eerstvolgende bijscholingsdag: donderdag 7 december 2017
Locatie: Nieuwe Keizersgracht 58 in Amsterdam
Trainer: Domi Lambregts
Tijden: Inloop vanaf 9.45, start om 10.00 uur, verwacht einde tussen 16.30 en 17.00 uur
Kosten: ZZP: € 275,- exclusief btw 21 %. Als de organisatie betaald € 345,- :  exclusief btw 21%.
Prijs is inclusief koffie en thee, lekkers en een heerlijke lunch.
Data 2018: 8 februari/12 april/7 juni
Meld je aan voor 7 december
Meld je aan voor 8 februari
Meld je aan voor 12 april
Meld je aan voor 7 juni
Ervaringen van deelnemers
* Top! Erg inspirerend! Haar warme persoonlijkheid en waardevolle feedback hebben er echt voor gezorgd dat ik belangrijke stappen in mijn  ontwikkeling als relatiebegeleider heb kunnen zetten.
* Zeer kundige coach en docent.
* Een warme, lieve vrouw met heel veel ervaring. Ze heeft heel veel gegeven.
*Wow, Domi is een voorbeeld. Wat een fantastische docent, coach en inspirator.
* Duidelijk en kordaat, wat mij ontzettend aanspreekt. Snel de vinger op de zere plek met compassie.
*  Zeer fijn en inspirerend.
* Een prettige supervisor. Domi heeft duidelijk veel ervaring en kennis, die ze met ons deelde. Ik heb haar  ervaren als een krachtige begeleider, heeft snel de vinger op de zere plek.
* Ik heb veel aan Domi gehad. Mijn thema dit  jaar was verdieping en focus; ik heb hierin mede door haar een enorme groei doorgemaakt.

 

Heb je belangstelling? Maar wil je liever eerst even kennis maken? Bel ons of stuur even een berichtje en we nemen snel contact met je op. Contact

 

Reacties gesloten