Bibliotheek

Integral relationships. A manual for men. Martin Ucik.
Ucik onderzoekt het potentieel van partnerrelaties vanuit de integrale theorie van Ken Wilber. Hij neemt je mee aan de hand van de vraag: hoe ontmoet ik een vrouw op haar niveau van bewustzijn en met het begrip, integriteit, kracht, vriendelijkheid en compassie waar zij naar verlangt?
De kracht van echte mannen. David Deida
In het boek ‘De kracht van echte mannen’ wijst David Deida de moderne man de weg naar een daadkrachtig leven vol integriteit, authenticiteit en vrijheid. Het boek laat zien hoe een man ruimte kan geven aan de kern van zijn wezen: zijn mannelijkheid. Deida stelt dat de trend naar seksuele gelijkheid een belangrijke oorzaak is van het ontbreken van geluk in relaties. Het heeft namelijk niet alleen geleid tot economische en sociale gelijkheid, maar ook tot seksuele neutraliteit. Nu we de gelijkheid tussen de seksen hebben geaccepteerd, zegt Deida, is het tijd om ons verder te ontwikkelen: te leven vanuit onze goddelijke essentie, de eigen mannelijke of vrouwelijke essentie weer in ere te herstellen en het vuur van de seksuele polariteit op een geheel nieuwe manier te laten branden.
De kracht van echte vrouwen. David Deida
In het boek ‘De kracht van echte vrouwen’ is de tegenhanger van het boek voor mannen. Het is geschreven in de vorm van een serie brieven aan zijn geliefde.

Reacties gesloten